1. Ziņas, stāsti un notikumi
  2. Every bikeride counts
Ātrā atlase

Katrs velobrauciens ir svarīgs

Toyota un VELO.LV partnerattiecības

Gan Toyota, gan VELO.LV ir kopīgs redzējums, kas koncentrējoties vērsts uz vides ilgtspēju, ko apliecina automobiļi, kurus mēs izmantojam ikdienas pārvadājumiem, mūsu hobijiem braucot uz treniņiem un sacensībām.

Paturot to prātā, šīs sezonas visās VELO riteņbraukšanas sacensībās Toyota pārstāvēs jaunākie pilnībā elektriskie un hibrīd elektriskie transportlīdzekļi – automobiļi, kas apvieno veiktspēju, energoefektivitāti un vai nu ārkārtīgi zemu, vai nulles izmešu līmeni.

Ilgtermiņā mūsu partnerības mērķis ir panākt nulles CO2 visos lielākajos riteņbraukšanas pasākumos Latvijā. Mēs esam pārliecināti, ka visi pašreizējās un iepriekšējās sezonas kopīgie kilometri ir tikai sākums lielākai mobilitātes revolūcijai.

Līdzīgi kā aizvadītajā sezonā, arī 2024. gada Toyota Rīgas velomaratonā, kas ir vērienīgākais riteņbraukšanas pasākums Baltijas valstu galvaspilsētās, Toyota tiks pārstāvēta visās VELO.LV rīkotajās sacensībās.
2024. gada sezonā mēs atbalstām VELO.LV sacensības ar vairāk nekā 20 automobiļiem, tostarp akumulatora elektriskajiem Toyota bZ4X, kuri apkalpos riteņbraucējus visas sezonas garumā.

Toyota elektrificētie automobiļi nav tikai apliecinājums CO2 emisiju samazināšanai. Tas ir pierādījums tehnoloģijām un pakalpojumiem, kas nodrošina pārvietošanās brīvību visiem, pārsniedzot nulles emisiju mērķi panākt ilgtspējīgāku, drošāku un iekļaujošāku sabiedrību.